Amanida de salmó marinat amb canonges i endivies, amb salsa agra i vinagreta de Mòdena

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salmó marinat ( el trobareu a les meves receptes )
  • Salsa agra
  • Vinagreta de Mòdena ( la trobareu a les meves receptes )
  • Una safata d'herbes dels canonges
  • Tres endivies
  • Un pot de blat de moro petit
  • Una ceba petita picolada
  • Nata líquida per muntar
  • El suc de mitja llimona
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una safata plana de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre petit
Un ganivet filetejador
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem el salmó marinat com explico a la meva recepta, i el reservem.
Tot seguit, fem la vinagreta de Módena, i la reservem. Seguidament, en un bol petit fiquem la nata líquida, un polsim de sal i pebre negre en pols, i el suc de mitja llimona, ho remenem amb el batedor de varetes, i ja tenim llesta la salsa agra, i la reservem.
A continuació, picolem la ceba i la reservem.
Seguidament, tallem les endivies a rodelles i les fiquem en el bol juntament amb els canonges ben nets, i el blat de moro escoregut. Ho salpebrem, ho remenem ben remenat, i tot seguit afegim força vinagreta de Mòdena i ho acabem de barrejar tot plegat.Ja per acabar la recepta, repartim el salmó filetejat pel voltant de la safata, l'espolsem amb la ceba picolada, i l'amanim amb la salsa agra.
A continuació, repartim les verdures en el centre de la safata, i un cop montada l'amanida, la reguem amb una mica de vinagreta de Mòdena per tot el conjunt, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1270 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: