Lluç a la provenzal

Ingredients

  • 8 rodanxes de lluç
  • 4 tomàquets madurs grans
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 3 patates
  • 1 pebrot verd
  • 100 ml de vi blanc
  • Oli, sal i farina
  • Julivert i orenga

4 racions

Elaboració

Renteu el peix i assequeu-lo bé. Peleu i talleu les patates a daus grans. Ratlleu els tomàquets i reserveu-los en un plat. Talleu el pebrot a tires i les cebes en anelles. Saleu-ho.
Arrebosseu amb farina el pebrot i la ceba i fregiu-los en una paella amb oli. Retireu-los en un plat. Saleu el peix, enfarineu-lo i fregiu-lo. Quan estigui daurat, reserveu-lo.
Poseu en una cassola, el tomàquet, l'all picat, sal i orenga i les patates amb una mica d'aigua si fes falta i deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc suau. Col·loqueu-hi la ceba , el pebrot i el peix. Regueu amb el vi i moure la cassola amb compte per espessir la salsa.
Tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Empolsar amb el julivert picat.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: