Filets de llobarro al forn sobre llit de patates a lo pobre amb brandada gratinada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates a lo pobre per quatre racions(les trobareu a les meves receptes)
  • Dos llobarros de 300 grams cadascun
  • Brandada de bacallà per quatre racions(la trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Quatre plans plans grans de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica plana
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, netegem els llobarros, en fem quatre filets i els reservem.
A part, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i les reservem.
Tot seguit, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, en la safata per anar al forn, fiquem un full de paper sulfuritzar i al damunt fem quatre llits amb les patates a lo pobre. Tot seguit, damunt de les patates, fiquem un filet de llobarro amb la pell a sota, l'espolsem amb sal i pebre, els reguem amb un raig de vi blanc i oli, i els enfornem a 180º, uns cinc minuts i els retirem.
A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera plena de brandada de bacallà, fem unes tires pel damunt del filet de llobarro i ho gratinem fins que veiem que estigui una mica daurat, i ja podrem reure els llobarros al damunt de cada plat.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2049 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: