Arròs negre amb gírgoles
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de:
Espanya → Catalunya
Estació:
primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de gírgoles
- La resta d'ingredients, són els mateixos que la meva recepta de " l'arròs negre "
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una paellera per sis començals
Una paella gran
Elaboració
Primerament, tallem les gírgoles en juliana, i les fregim en una paella salpebrades amb un raig d'oli d'oliva. Tot seguit, les barregem amb el sofregit per fer l'arròs negre, i la resta del procés segueix igual que quan fem l'arròs negre.
1h
Etiquetes:
Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1685 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


