Arròs negre amb gírgoles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de gírgoles
  • La resta d'ingredients, són els mateixos que la meva recepta de " l'arròs negre "
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una paellera per sis començals
Una paella gran

Elaboració

Primerament, tallem les gírgoles en juliana, i les fregim en una paella salpebrades amb un raig d'oli d'oliva. Tot seguit, les barregem amb el sofregit per fer l'arròs negre, i la resta del procés segueix igual que quan fem l'arròs negre.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1685 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: