Secret de porc al forn amb parmentier de bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dotze talls de secret de porc d'uns 150 grams cadascun (aproximadament)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Oli d'oliva
  • Una copa de conyac
  • Parmentier de bròquil (el trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una safata metal·lica per anar al forn
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

Primerament fem el parmentier de bròquil com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, fiquem els talls de secret a la safata per anar al forn, els salpebrem i els espolsem amb les herbes provençals.
Tot seguit, els reguem amb el conyac i un bon raig d'oli d'oliva.
Els fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que són cuits al nostre gust i ja els podem emplatar. Primerament, a la part de dalt del plat fiquem tres talls de secret i els requem amb un rajolí d'oli d'oliva, i a la part de baix del plat, amb l'ajud de la mànega pastissera fem tres cordons de parmentier de bròquil paral·lels i ja ho tenim llest per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4206 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: