Popets encebats amb patates

Ingredients

  • Uns 16 popets
  • 2 Patates petites
  • 2 Cebes escalivades que tenim congelades
  • 1 All
  • Oli d'oliva
  • Sal, pebre negre i vermell
  • Xerès sec

2 racions

Elaboració

Posem aigua a bullir, amb una mica de sal.
Pelem les patates i les deixem bullir uns 20 minuts.
Posem oli en una cassoleta i hi tirem les cebes escalivades descongelades tallades.
Les deixem coure uns 4 minuts a foc fort.
Pelem l'all i el tallem en 4 trossos, l'afegim i continuem coent a foc fort, vigilant que no es cremi.
Hi tirem una mica de pebre. Ho deixem coure uns 3 minuts.
Al mercat ens han preparat els popets, els posem a la cassoleta de la ceba, amb el foc fort, que es facin ràpid.
Si tinguéssim el foc fluix quedarien durs.
Llavors hi afegim una mica de xerès sec i ho deixem reduir ràpid. Són uns 20 minuts.
Apaguem el foc. Treiem les patates de l'aigua, i les tallem a daus.
Ho posem tot a la cassola: popets, ceba escalivada i les patates, amb una mica d’oli ja calent i una mica de pebre vermell.
Ho deixem coure uns 5 minuts. Emplatem i llestos.

50min


Recepta de cuina de Popets encebats amb patates

En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1359 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: