Carbassons arrebossats a l'andalusa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre carbassons de mida mitjana
  • Quatre ous
  • Julivert picolat
  • Tres alls ratllats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina

8 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Una safata plana de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Un batedor de varetes
Un ratllador per alls

Elaboració

Primerament, tallem els carbassons a lo llarg de mig dit de gruix, i després els tallem en dues meitats a lo ample.
Seguidament, en un bol de vidre, batem els ous amb un polsim de sal, i tot seguit afegim els alls ratllats i el julivert picolat.
Tot seguit, passem els talls de carbassó per farina i els banyem en la barreja d'ous batuts.
Seguidament, els fregim amb l'oli d'oliva fins que veiem que són daurats i els fiquem a la safata amb el paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Ja per acabar, els fiquem ben posats a la safata de porcellana, i ja tenim una bona guarnició pel plat que vulguem acompanyar.

1h 10min

Notes

Aquest plat, més aviat és una guarnició molt adient per qualsevol plat que s'ens pugui ocorrer.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: