Carbassons arrebossats a l'andalusa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre carbassons de mida mitjana
  • Quatre ous
  • Julivert picolat
  • Tres alls ratllats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina

8 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Una safata plana de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Un batedor de varetes
Un ratllador per alls

Elaboració

Primerament, tallem els carbassons a lo llarg de mig dit de gruix, i després els tallem en dues meitats a lo ample.
Seguidament, en un bol de vidre, batem els ous amb un polsim de sal, i tot seguit afegim els alls ratllats i el julivert picolat.
Tot seguit, passem els talls de carbassó per farina i els banyem en la barreja d'ous batuts.
Seguidament, els fregim amb l'oli d'oliva fins que veiem que són daurats i els fiquem a la safata amb el paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Ja per acabar, els fiquem ben posats a la safata de porcellana, i ja tenim una bona guarnició pel plat que vulguem acompanyar.

1h 10min

Notes

Aquest plat, més aviat és una guarnició molt adient per qualsevol plat que s'ens pugui ocorrer.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3593 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: