Morro de bacallà amb parmentier de patata i pebrot vermell escalivat

Ingredients

  • 4 Talls de morro de bacallà dessalat i rehidratat (200 g cadascun)
  • 4 Dents d’all.
  • 1 Pot de pebrot vermell escalivat
  • Sal
  • Oli d’oliva

Pel parmentier de patata:

  • 500 g de Patates
  • 100 cl de Crema de llet
  • Oli de tòfona
  • Sal tipus Maldon
  • Sal i pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Del parmentier de patata:

En un cassó amb aigua i sal bullim les patates prèviament pelades i tallades a daus durant uns 30 minuts.
Per fer el parmentier, posem les patates a la batedora elèctrica, juntament amb la crema de llet, la sal Maldon, el pebre negre i l’oli de tòfona. Ho triturem tot junt.

Del bacallà:

Marquem el morro de bacallà en una paella antiadherent, amb una mica d'oli . Reservem el suc que ha deixat anar i l'oli.
Pelem els dents d’all i els laminem i posem en la paella d'abans per tal de que agafin color. Els reservem.
Posem el morro de bacallà al forn, i el deixem coure a 180º durant 8 minuts.
Escalfem a la paella amb una mica d’oli i una mica de suc del pot del pebrot, les tires de pebrot vermell escalivat.

Per acabar el plat:

Un cop cuit el bacallà, posem en un plat, de base el parmentier de patata i sobre el morro de bacallà amb les tires de pebrots vermell escalivat al damunt i els alls amb el suc que haviem reservat al marcar el bacallà. Ja es pot servir.

45min


Recepta de cuina de Morro de bacallà amb parmentier de patata i pebrot vermell escalivat
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: