Albercocs arrebossats
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Tempura
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 15 albercocs de mida mitjana
- Farina
- Oli d'oliva
- Dos rovells d'ou
- Llet sencera
- Un polsim de sucre
- Una cullerada de llevat en pols
- Una culleradeta de colorant per l'arròs
 10 racions
 10 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Un colador fí
Elaboració
							Primerament, fem els albercocs agredolços com explico a la meva recepta, els passem pel colador fí i els reservem.
Tot seguit, en un bol de vidre gran fiquem: els dos rovells d'ou, un quart de quilo de farina, el llevat, el polsim de sucre, el colorant per l'arròs i la llet sencera.
Seguidament, anem remenant amb el batedor de varetes fins aconsseguir una pasta fina i homogènia, i deixem que reposi una hora aproximadament.
A continuació, afegim els albercocs en el bol juntament amb la pasta, i amb l'ajud d'una cullera gran, els anem agafant d'un en un, i els fregim amb l'oli ben calent.
Un cop fregits, els anem ficant en una safata amb un paper de cuina per treure tot l'excés d'oli, i els reservem fins el moment de fer-los srvir.
														
 1h 10min
 1h 10min 
Notes
Aquesta recepta, més aviat es tracta d'una guarnició molt adient tant per plats de carns com per plats de peix.
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de les guarnicions
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de les guarnicions  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1691 visites.
 1691 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Amanida
 Amanida Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram