Peix llimona o seriola a la maionesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Peix llimona o seriola d'entre 150 i 200 g
  • 1 Ou
  • Un raig d'oli d'oliva
  • Un gra d'all
  • 1 Branqueta de julivert molt picat
  • 1 Llimona
  • Sal

1 racions

Elaboració

De la maionesa:

Passem pel morter l'all fins a aconseguir liquar-lo . Preparem la maionesa amb ou i oli d'oliva .Una vegada obtinguda, li hem anat afegint llimona, li afegim l'all liquat, el julivert molt picat i sal. La reservem.

Del peix:

Un cop net el peix, li posem una mica de sal i en una planxa amb una mica d'oli, quan està ben calenta, hi posem el peix fins que estigui fet al nostre gust.

Per acabar:

El traiem i posem en plat amb la maionesa. El servim immediatament, perquè estigui calent.

25min


Recepta de cuina de Peix llimona o seriola a la maionesa

Al plat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4061 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: