Últimes receptes
Etiquetes |
Potatge de cigrons amb bledes i ous picolats
Categoria:
Valoració:
Encara no te valoracions
![]() Ingredients
UtensilisUna cassola metal·lica fonda ElaboracióPrimerament, en una cassola fonda fiquem un raig d'oli d'oliva, i sofregim els porros fins que siguin transparents. Seguidament, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull.
Si alguna cosa no es correcta pots
Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet? |
Amic Josué, si vas a les meves receptes, podràs veure la meva recepta del pastis de formatge fresc, qua també et pot ser...
Amic Joan, a la salsa Estrogonof, hi pots afegir una copa de vodka i flamejar-ho abans de posar els altres ingredients. Rep...
Amiga Susi, si et costa trobar la gelatina de poma, també pots posar un grapat de sucre amb un raig d'aigua en un cassó...
Amiga Mayte, si vas a les meves receptes podràs veure la meva recepta del meu fuagràs casolà, que és una altre manera de...
Amiga Lourdes, quan fem les múrgoles, les hem de fer bullir un bona estona ja que és un bolet que pot resultar una mica...