Bunyols de col-i-flor arrebossats

Ingredients

  • Una col-i-flor grossa
  • Aigua
  • Sal
  • Un sobre de llevat
  • Dos rovells d'ou
  • Oli d'oliva
  • Farina

8 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una paella gran
Una safata metal·lica plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una escorredora

Elaboració

Primerament, netegem la col-i-flor, la tallem en botons i la posem a coure en una cassola fonda amb aigua i sal, fins que és cuita al "dente", l'escorrem i la reservem.
A part, en un bol de vidre gran fiquem: farina, el llevat, un polsim de sal, els dos rovells d'ou i una mica d'aigua. Tot seguit, ho remenem amb el batedor de varetes i ho deixem reposar una hora aproximadament.
Seguidament, fiquem els botons de la col-i-flor en el bol juntament amb la pasta, ho remenem una mica, i amb l'ajud d'una cullera gran, anem agafant els botons i els fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent.
A mida que estiguin ben daurats, amb l'ajud de l'aranya de filferro, els anem ficant a la safata amb un paper de cuina, i ja els tindrem llestos per servir a taula.

45min

Notes

Aquesta recepta, tant pot ser un aperitiu, una guarnició o un primer plat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1899 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: