Rossinyols amb escamarlans

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 7 o 8 Escamarlans mitjans i vius d’Arenys (millor amb els ous)
  • Un plat de rossinyols de l’alzinar de sobre Ca L’Àvia
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Netegem els rossinyols amb un drap humit i bufant (res d’aigua). Tallem els més grossos. En una paella gran, hi posem un rajolí d’oli d’oliva i hi tirem els rossinyols, el foc mitjà. Mentre, passem per aigua els escamarlans i els reservem. Quan els rossinyols quasi han deixat anar l’aigua (uns 10 minuts), hi posem una mica de sal i pebre negre mòlt. A continuació, hi posem els escamarlans, amb el cap amunt. Deixem coure uns 3 minuts. Donem la volta als escamarlans i ho deixem coure uns 3 minuts més. Sacsegem la paella un parell de vegades, mentre deixem coure uns 2 minuts més. Ja podem emplatar. En un plat, 4 escamarlans per persona i uns quants rossinyols.

25min


Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans

Els rossinyols.

Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans

Els escamarlans.

Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans

Coent els rossinyols.

Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans

Coent els rossinyols amb els escamarlans.

Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans

Els rossinyols amb els escamarlans cuits per emplatar.

Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans

En el plat per degustar-lo.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3014 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: