Rossinyols amb escamarlans

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 7 o 8 Escamarlans mitjans i vius d’Arenys (millor amb els ous)
  • Un plat de rossinyols de l’alzinar de sobre Ca L’Àvia
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Netegem els rossinyols amb un drap humit i bufant (res d’aigua). Tallem els més grossos. En una paella gran, hi posem un rajolí d’oli d’oliva i hi tirem els rossinyols, el foc mitjà. Mentre, passem per aigua els escamarlans i els reservem. Quan els rossinyols quasi han deixat anar l’aigua (uns 10 minuts), hi posem una mica de sal i pebre negre mòlt. A continuació, hi posem els escamarlans, amb el cap amunt. Deixem coure uns 3 minuts. Donem la volta als escamarlans i ho deixem coure uns 3 minuts més. Sacsegem la paella un parell de vegades, mentre deixem coure uns 2 minuts més. Ja podem emplatar. En un plat, 4 escamarlans per persona i uns quants rossinyols.

25min


Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans
Els rossinyols.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans
Els escamarlans.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans
Coent els rossinyols.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans
Coent els rossinyols amb els escamarlans.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans
Els rossinyols amb els escamarlans cuits per emplatar.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Rossinyols amb escamarlans
En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2549 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: