Escalopins de rap a la planxa amb favetes saltejades i panxeta amb salsa de cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 12 Talls de rap més aviat prims (escalopins)
- 200 g de Cansalada viada
- 1 o 2 Pots de conserva casolana de favetes cuites (uns 320 g)
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- 2 Copes de cava brut
- 200 ml de nata líquida per cuinar
- Menta fresca picada
4 racions
Elaboració
Salpebrem el rap. En una paella, hi posem oli d’oliva. Quan està calent, hi agegim els escalopins de rap. Deixem coure maxim 4 minuts per costat (amb la vista es veu si són cuits). El reservem en un plat.
Tallem la cansalada viada a daus petits i rectangulars. Els afegim a la paella on hem fet el rap. Deixem coure uns 2 minuts. Hi posem les favetes i, juntament amb la cansalada, ho deixem coure uns 3 minuts més.
Posem el rap reservat a la paella amb la cansalada viada i les favetes. Hi aboquem les dues copes de cava i a foc lent deixem que s’evapori l’alcohol. Passats uns 5 minuts, hi afegim la nata líquida. Deixem coure tot junt 5 minuts.
Per servir, en un plat hi posem de base les favetes, sobre tres escalopins de rap per persona amb una mica de cansalada viada. Ho mollem tot amb la salsa de cava. Hi tirem per sobre una mica de menta picada.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1614 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.