Cap de xai rostit

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Caps xai
  • 100 ml aigua
  • Sal gruixuda
  • Fulles de llorer
  • 4 Alls sencers amb la pell
  • Romaní
  • 50 ml vi blanc sec

2 racions

Elaboració

Partim els caps de xai per la meitat. Els posem en una safata de forn.
Els tapem amb les fulles de llorer i lligem perquè el cervell es mantingui sencer, afegim els altres ingredients.
Preescalfem el forn a 150 º, quan aquest està ben calent, introduïm la safata al forn.
Deixem coure uns 45 minuts , els hi donem la volta amb precaució, perquè es coguin pel costat contrari.
Els servim al moment.

1h 30min


Recepta de cuina de Cap de xai rostit

Mig cap de xai rostit.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: