Pèsols ofegats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,5 Kg de Pèsols desgranats
  • 2 Cebes tendres
  • 1 Tomàquet madur
  • 180 g de Cansalada viada
  • 2 Botifarres negres
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua

6 racions

Elaboració

Estofem la ceba a foc suau en una cassola amb una mica d'oli fins que es comenci a estovar. Hi tirem el tomàquet a trossos.
Uns 15 minuts. Ho reservem.
En la mateixa cassola fregim la cansalada viada tallada a trossos i també les botifarres. Uns 5 minuts.
Posem a la cassola tots els ingredients anteriors.
Hi afegim els pèsols i tapem la cassola amb un plat amb aigua.
Ho deixem coure a foc lent fins que els pèsols estiguin cuits, tot sacsejant de tant en tant la cassola. Uns 20 minuts.
Ja es pot servir el plat.

40min


Recepta de cuina de Pèsols ofegats

Pèsols ofegats.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3149 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: