Brandada de bacallà amb crema de pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g de Bacallà dessalat
  • 100 g de Patata
  • Oli d'oliva
  • 1 Got de llet
  • Sal
  • Pebre
  • 1 Porro
  • 1/2 Ceba
  • 150 g de pèsols en conserva casolana
  • 1 Rajolí de brandi
  • 1 Gotet de vi blanc
  • Oli aromatitzat amb menta
  • Fulletes de menta i uns quants pinyons torrats per decorar

1 racions

Elaboració

Coem en un cassó amb llet el bacallà i després l'escorrem bé. Reservem la llet.
Coem la patata a l'olla exprés.
Piquem junts el bacallà i la patata, hi afegeix la llet de la cocció i ho triturem .
D'altra banda, en una paella al foc amb una mica d'oli daurem la ceba i el porro picats.
Hi afegim els pèsols. Li donem unes voltes i hi incorporem el brandi i el vi blanc. Deixem reduir uns minuts.
Triturem amb la batedora i seguidament, ho passem pel colador xinès perquè quedi una crema fina. Salpebrem al gust.
Omplim una part d'un plat, amb la brandada de bacallà i sobre d'aquesta, hi tirem la crema de pèsols.
Ho regem amb un fil d'oli aromatitzat amb menta i ho adornem amb unes fulletes de menta i pinyons torrats.

30min


Recepta de cuina de Brandada de bacallà amb crema de pèsols

Brandada de bacallà amb crema de pèsols.

Recepta de cuina de Brandada de bacallà amb crema de pèsols

Detall abans de tirar la crema de pèsols.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2256 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: