Canapés de formatge de cabra

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Una barreta de pa prima
  • Un rulo de cabra petit ( de 200 g)
  • Melmelada de fruits vermells
  • Anous

4 racions

Elaboració

Primer llesquem el pa en llesques primetes i les torrem una mica per les dues bandes.
Tallem el formatge a rodanxetes i el posem a sobre del pa.
Posem a gratinar els canapés fins que el formatge quedi una mica fos (un parell de minuts).
Quan treiem les llesquetes del forn hi posem a sobre la melmelada i mitja anou.

15min

Notes

Aquestes llesquetes no son un primer plat, sinó que poden formar d'un pica-pica.
Queden molt vistoses y són molt bones.


Recepta de cuina de Canapés de formatge de cabra

Així queden les llesquetes

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

5 comentaris:

Asela Masià diu:
Que bo! M'està entrant una fam...
Núria Almansa diu:
Tenen molt bona pinta!
Carme roura diu:
quina pinta tan bona, m' agrada aquest plat , te molt bona presentacio i ha de ser molt bó!
Sara Redón diu:
gracies per esta recepta.. he triomfat !! bonissims...
Agustina Cubillana Quintana diu:
Are esta receta, pues me gusta los pica pica.saludos

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: