Petxines de pelegrí (vieires) a la graella amb picada d'all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit vieires
  • Picada d'all i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • Conyac
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una safata rectangular de porcellana gran
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament, traiem la closca de la vieira, l'espolsem amb una mica de pebre negre, afegim unes gotes de conyac, i les posem damunt la graella amb la closca tocant la graella, uns sis minuts.
Seguidament, les tombem i deixem que coguin per la part de la carn uns sis minuts més.
Tot seguit, les posem en la safata de porcellana ben posades, les reguem amb un rajolí de picada amb el biberó, i ja les podrem servir a taula, per tal de fer l'aperitiu.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: