Supremes de lluç a la graella amb boletes de patata a la "parisien"

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues supremes de lluç de 200 grams cadascuna (aproximadament)
  • Tres patates mitjanes
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Dos alls pelats
  • Herbes provençals
  • Mantega

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Un cassó gran
Dos plats plans grans
Una espàtula metàl·lica plana
Un biberó de plàstic
Un estri per fer boles de fruites

Elaboració

Primerament pelem les patates i amb l'estri per fer boles, les buidem i en traiem vint boletes.
A part, amb la batedora elèctrica fem una picada amb: all, julivert i oli d'oliva, i un cop feta la fiquem en el biberó.
Tot seguit, fiquem les boletes a coure en un cassó amb aigua i sal, fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les fiquem en una paella amb una mica de mantega, les saltem fins que estiguin daurades, i les reguem amb una mica de picada amb el biberó i les reservem.
Seguidament, agafem les supremes de lluç, freguem la pell amb una mica d'oli, les fiquem amb la pell tocant la graella, les espolsem amb un polsim de sal i herbes provençals, i les deixem coure a la graella fins que estiguin cuites al nostre gust.
Ja per acabar el plat, fiquem una suprema en cada plat,les reguem amb un rajolí d'oli, i a la part de baix fem una muntanyeta amb deu boletes de patata, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1481 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: