Espaguetis amb bròquil i tàperes a la crema de formatge blau

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams d'espaguetis de pasta d'ou
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Un bròquil petit
  • 100 grams de tàperes
  • 300 grams de formatge blau
  • Mig litre de nata liquida per muntar

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Quatre plats fondos
Un wok
Una escorredora
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem el bròquil, el tallem en botons i el fem coure en una cassola amb aigua i sal fins que estigui cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
A la mateixa cassola amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els espaguetis fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A continuació, en un cassó gran fiquem el formatge blau i la nata liquida, i a foc baix anem remenant amb el batedor de varetes fins que hem aconseguit fer una crema fina i homogènia.
Ja per acabar la recepta, fiquem: els espaguetis, les tàperes, el bròquil i la crema de formatge en el wok, i amb l'ajuda del mànec donem unes quantes voltes, ho deixem coure tot plegat cinc minuts més, i ja ho podrem repartir en els plats fondos i servir-ho a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: