Polpetes de llenguado arrebossades amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado de ració(300-400 grams aproximadament)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Dos ous batuts
  • Pebre negre en pols
  • Pa ratllat
  • Una patata gran

1 racions

Utensilis

Un plat pla gran
Una paella gran
Quatre escuradents
Un bol de vidre gran
Una safata plana
Una aranya de filferro
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem els llenguados i amb l'ajuda d'un ganivet, en fem quatre filets, els enrotllem un per un, i els fixem amb un escuradents.
Seguidament, els salpebrem, els passem per farina, per ou batut i pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estiguin daurats, i els fiquem en una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A part, pelem la patata, la tallem en juliana ben fina i la fregim en una paella am boli d'oliva, fins que estigui ben daurada, i ja la podrem posar en el centre del plat en forma de niu, i al voltant en forma de creu, posarem les quatre polpetes, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants plats de polpetes, com persones seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1616 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: