Truites de riu escabetxades
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quatre truites de riu de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Un brot de farigola
- Una branca de romaní
- Dues fulles de llorer
- Pebre negre en gra
- Pebre vermell dolç
- Un got de vi blanc
- Sis alls amb pell aixafats
- Un got de vinagre blanc
- Sal
- Farina
- Llet
- Dues pastanagues
- Dos porros
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Un atuell de plàstic fondo
Elaboració
							Primerament, netegem les truites, i les fiquem en un atuell cobertes amb llet, per treure la viscositat que tenen.
Tot seguit, les rentem amb aigua freda, les salem per dintre i per fora, les enfarinem, i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin una mica daurades, i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli d'oliva, posem a fregir: els porros tallats a rodelles, les pastanagues tallades a rodelles, un grapat de grans de pebre negre, un brot de farigola, una branca de romaní, dues fulles  de llorer, i sis alls amb pell aixafats.
Deixem que cogui tot plegat, i quan ja veiem que és cuit, afegim : dues cullerades de pebre vermell dolç, un got de vinagre blanc, i un got de vi blanc, i deixem que arrenqui el bull tot plegat, uns vint minuts.
Seguidament, afegim les truites, i a foc baix deixem que coguin uns dotze minuts més, i ja les podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina de les truites de riu
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina de les truites de riu  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2083 visites.
 2083 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Sopes i cremes
 Sopes i cremes Sopa
 Sopa Altres
 Altres 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Postres i dolços
 Postres i dolços Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes






 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram