Pastissets de pasta de full amb codonyat i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dues plaques de pasta de full
  • Un tros de codonyat de 500 grams
  • Farina
  • Sucre 100 grams de pinyons
  • Dos ous batuts

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Paper sulfurat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Un tala pastes rodó
Una safata de cartró rectangular amb blonda

Elaboració

Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb el corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró la punxem.
Seguidament, amb un talla pastes rodó de mida mitjana, tallem deu rodones,i les fiquem damunt el paper sulfurat a la placa del forn.
Tot seguit, omplim la pasta de full amb una mica de codonyat, i amb una forquilla, segellem totes les voreres dels pastissets, els pintem amb l'ou batut, afegim un quants pinyons al damunt, ho espolsem amb sucre, i els enfornem a 180º, fins que veiem que els pastissets ja són daurats, i ja els podrem servir a taula, amb la safata de cartró amb blonda.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3002 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: