Escarola amb romesco

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una bona escarola,
  • Un pebrot de fer romesco (nyora no),
  • Un bon grapat de "vellanes" de Reus,
  • Un gra d'all escalivat,
  • Un allet tendre,
  • Un polsim de sal,
  • Un raig d'un bon vinagre (no balsàmic) i
  • L'alegria de la recepta, l'oli verge d'oliva arbequina Siurana.

6 racions

Elaboració

Neta la escarola la deixeu una bona estona en un escorredor perquè perdi tota l'aigua, això és mot important ja que d'altra manera es pot aigualir el romesco.
Escaldeu el pebrot de fer romesco en aigua calenta i en treieu la carn, escaliveu un gra d'all i el peleu. A la batedora hi poseu la carn del pebrot, l'all escalivat, l'allet tendre talladet, les "vellanes" i una miqueta de sal i ho piqueu. Hi aneu afegint a poc a poc el vinagre, i després a poc a poc l'oli fins que la salsa tingui la consistència desitjada.
Agafeu aquesta salsa i la tireu per sobre l'escarola i ho remeu bé. S'ha de fer un parell d'hores abans de menjar-s'ho perquè així l'escarola s'estova una miqueta.

30min

Notes

Com més blanca és l'escarola millor.

Per


Recepta de cuina de Escarola amb romesco

Escarola amb romesco

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8472 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: