Ulls de llop (pasta) amb pesto de ruca

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de pasta ulls de llop (Occhi di lupo, en italià)
  • Sal

Per al pesto de ruca:

  • 60 g de ruca
  • 1 All
  • 40 g de formatge parmesà
  • 1-2 c / s de suc de llimona natural
  • Un pessic de sal
  • Oli d'oliva verge extra.

4 racions

Elaboració

Del pesto de ruca:

Posem a la batedora la ruca ben neta i seca. Pelem l'all.
Posem a la batedora l'all amb el formatge finament ratllat, el suc de llimona, sal al gust
i l'oli necessari fins aconseguir la quantitat de pesto necessària per als quatre plats.
Ho triturem tenint en compte que el pesto no ha de quedar molt fi.

De la pasta:

Posem una olla amb abundant aigua a escalfar. Quan arrenqui el bull hi afegim la sal i tot seguit la pasta.
Ho coem fins que estigui al "dente".
Escorrem bé la pasta, la posem en un bol i hi aboquem el pesto de ruca, ho remenem bé reservant quatre
cullerades per l'emplatat.

Per acabar:

Repartim la pasta barrejada amb el pesto de ruca als plats i deixem en una tasseta per cadascun una cullerada de pesto
per si algú en vol més.

15min


Recepta de cuina de Ulls de llop (pasta) amb pesto de ruca

Ulls de llop (pasta) amb pesto de ruca.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: