Pseudo patates fregides

Recepta per
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates
  • Oli, sal i una miqueta de pebre (si es vol)

Elaboració

Bullim les patates amb pell.
Les deixem refredar, les pelem i tallem de la mida que es vulgui.
Fins aquí ho podeu deixar preparat.
Poseu les patates en una safata amb un raget( no massa) d'oli, sal i si es vol una miqueta de pebre molt.
Poseu la safata al forn, a 200º, i de tant en tant amb una espàtula de fusta les aneu remenant perquè agafin color per igual, i quan les tingueu dauradetes al vostre gust les podeu servir.
Al meu forn i al nostre gust és un quart d'hora.

30min

Notes

he trobat la manera de satisfer gust i gana sense haver de pelar, tallar i fregir a última hora.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: