Tulipes de brandada de bacallà, amb formatge Idiazabal gratinat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis tulipes de mida gran
  • Brandada de bacallà (la trobareu a les meves receptes com a "la meva brandada de bacallà)
  • 200 grams de formatge Idiazabal ratllat
  • Un enciam iceberg tallat a juliana

6 racions

Utensilis

Una safata plana metàl·lica
Una safata rectangular de porcellana
Dues espàtules metàl·liques planes
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

Primerament, fem la brandada com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
A part, agafem l'enciam iceberg, la tallem en juliana i la posem a la safata de porcellana fent un matalàs i ho reservem.
Quant la brandada ja està freda, la posem a la mànega pastissera amb el broc rissat, i omplim les tulipes fins a tres quartes parts i tot seguit espolsem el formatge Idiazabal pel damunt, fiquem les tulipes a la safata metàl·lica i ho gratinem només fins que el formatge estigui daurat, i ja les podrem posar a la safata de porcellana damunt el llit d'enciam, i ja ho tindrem llest perfer l'aperitiu.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta també pot ser un bon aperitiu per celebrar les revetlles que s'apropen.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: