Romesco de llobarro amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre llobarros de ració (300 grams aproximadament)
  • Romesco (el trobareu a les meves receptes)
  • Un got de conyac
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Julivert picolat
  • 200 grams de mongetes del ganxet cuites
  • 300 grams de musclos de roca
  • Vi blanc
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)

5 racions

Utensilis

Una cassola marinera metàl·lica gran
Uns estalvis de vímet
un a paella gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una paella amb un got de vi blanc, obrim els musclos, i quan ja estan oberts, els hi traiem mitja clova i els reservem, tot reservant el brou colat.
Seguidament, netegem els llobarros, els hi tallem el cap, i els tallem en dos o tres trossos cadascun, i els reservem.
A continuació, en una cassola marinera, posem un got de conyac, ho flamegem i tot seguit hi afegim quatre cullerots de romesco, ho remenem amb el batedor de varetes, i tot seguit afegim el suc dels musclos i tres cullerots de fumet, i deixem que arrenqui el bull uns quinze minuts, i seguidament, posem el foc baix i hi afegim els llobarros salpebrats, les mongetes del ganxet, i els musclos, i deixem que cogui tot plegat fins que el peix estigui en el seu punt de cuit.
Ja per acabar, corregim de sal, ho espolsem amb julivert picolat, i deixem que reposi cinc minuts damunt els estalvis de vímet, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!