Provolone al forn
Categoria:
Altres
Dificultat: Facil
Ingredients
- Categoria: Altres
Dificultat:
Valoració:
- Ingredients
- 1rodella de provolone –Tomata fet puré-Julivert-Orenga-Romaní-Vi blanc-Llescas de pa torrat-
- 1 pers.
- Utensilis
- Una cassoleta de terrissa i un forn.
- Elaboració
- Prenem una cassoleta de terrissa mes o menys de la mida de la rodella de formatge . Posem un fondo de tomata a la cassoleta ; i posem vi blanc ; i depres i posem la rodella de formatge ; sense que la cobreixi del tot. Escampem per sobre ; julivert picat , orenga picat i romaní picat. Posem al forn a coure lentament i a mitja potencia. Servirem en la mateixa cassoleta , acompanyat de llesca de pa torrat.
- 1rodella de provolone –Tomata fet puré-Julivert-Orenga-Romaní-Vi blanc-Llescas de pa torrat-
1 racions
Utensilis
Una cassoleta de terrisa i un forn.
Elaboració
Prenem una cassoleta de terrissa mes o menys de la mida de la rodella de formatge . Posem un fondo de tomata a la cassoleta ; i posem vi blanc ; i depres i posem la rodella de formatge ; sense que la cobreixi del tot. Escampem per sobre ; julivert picat , orenga picat i romaní picat. Posem al forn a coure lentament i a mitja potencia. Servirem en la mateixa cassoleta , acompanyat de llesca de pa torrat.
30min
Notes
Dependrá el temps de la recepte dels gruix de la rodella de formatge que triem.
Etiquetes: Formatges Italia Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4384 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.