Provolone al forn

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Categoria: Altres

Dificultat:

Valoració:

  • Ingredients
  • 1rodella de provolone –Tomata fet puré-Julivert-Orenga-Romaní-Vi blanc-Llescas de pa torrat-
  • 1 pers.
  • Utensilis
  • Una cassoleta de terrissa i un forn.
  • Elaboració
  • Prenem una cassoleta de terrissa mes o menys de la mida de la rodella de formatge . Posem un fondo de tomata a la cassoleta ; i posem vi blanc ; i depres i posem la rodella de formatge ; sense que la cobreixi del tot. Escampem per sobre ; julivert picat , orenga picat i romaní picat. Posem al forn a coure lentament i a mitja potencia. Servirem en la mateixa cassoleta , acompanyat de llesca de pa torrat.
  • 1rodella de provolone –Tomata fet puré-Julivert-Orenga-Romaní-Vi blanc-Llescas de pa torrat-

1 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrisa i un forn.

Elaboració

Prenem una cassoleta de terrissa mes o menys de la mida de la rodella de formatge . Posem un fondo de tomata a la cassoleta ; i posem vi blanc ; i depres i posem la rodella de formatge ; sense que la cobreixi del tot. Escampem per sobre ; julivert picat , orenga picat i romaní picat. Posem al forn a coure lentament i a mitja potencia. Servirem en la mateixa cassoleta , acompanyat de llesca de pa torrat.

30min

Notes

Dependrá el temps de la recepte dels gruix de la rodella de formatge que triem.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2083 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!