Provolone al forn

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Categoria: Altres

Dificultat:

Valoració:

  • Ingredients
  • 1rodella de provolone –Tomata fet puré-Julivert-Orenga-Romaní-Vi blanc-Llescas de pa torrat-
  • 1 pers.
  • Utensilis
  • Una cassoleta de terrissa i un forn.
  • Elaboració
  • Prenem una cassoleta de terrissa mes o menys de la mida de la rodella de formatge . Posem un fondo de tomata a la cassoleta ; i posem vi blanc ; i depres i posem la rodella de formatge ; sense que la cobreixi del tot. Escampem per sobre ; julivert picat , orenga picat i romaní picat. Posem al forn a coure lentament i a mitja potencia. Servirem en la mateixa cassoleta , acompanyat de llesca de pa torrat.
  • 1rodella de provolone –Tomata fet puré-Julivert-Orenga-Romaní-Vi blanc-Llescas de pa torrat-

1 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrisa i un forn.

Elaboració

Prenem una cassoleta de terrissa mes o menys de la mida de la rodella de formatge . Posem un fondo de tomata a la cassoleta ; i posem vi blanc ; i depres i posem la rodella de formatge ; sense que la cobreixi del tot. Escampem per sobre ; julivert picat , orenga picat i romaní picat. Posem al forn a coure lentament i a mitja potencia. Servirem en la mateixa cassoleta , acompanyat de llesca de pa torrat.

30min

Notes

Dependrá el temps de la recepte dels gruix de la rodella de formatge que triem.


Recepta de cuina de Provolone al forn
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: