Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 o 2 bosses d'espinacs frescos
  • 2 rodanxes de formatge de cabra
  • 2 cullerades de mel
  • Panses
  • Fruits secs variats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Maduixes (opcional)

4 racions

Elaboració

En un bol hi tirem les fulles d'espinacs netes, hi afegim trossets de formatge de cabra i ho amanim amb oli i una mica de sal.
Ho remenem bé.
Emplatem i hi tirem per sobre els fruits secs picats ben petits, la mel, les panses,...
Adornem l'entorn del plat amb maduixes tallades planes.

15min


Recepta de cuina de Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs

Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: