Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 o 2 bosses d'espinacs frescos
  • 2 rodanxes de formatge de cabra
  • 2 cullerades de mel
  • Panses
  • Fruits secs variats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Maduixes (opcional)

4 racions

Elaboració

En un bol hi tirem les fulles d'espinacs netes, hi afegim trossets de formatge de cabra i ho amanim amb oli i una mica de sal.
Ho remenem bé.
Emplatem i hi tirem per sobre els fruits secs picats ben petits, la mel, les panses,...
Adornem l'entorn del plat amb maduixes tallades planes.

15min


Recepta de cuina de Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs

Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2609 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: