Bacallà a la "llauna" amb llit de patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de bacallà dessalat de la part del morro o del llom
  • Farina de blat
  • 2 grills d'all
  • Pebre vermell (Pimentón de la Vera dolç)
  • Oli d'oliva verge extra

4 racions

Elaboració

Laminem els alls i els reservem.
Posem oli d'oliva verge extra escalfar en una paella gran i fonda.
Eixuguem amb paper de cuina els trossos de bacallà, els enfarinem i fregim dels dos costats.
Els trèiem de la paella i els posem en un plat amb paper de cuina per absorbir l'excés de l'oli.
Posem els talls de bacallà a la “llauna”
En el mateix oli que hem fregit el bacallà enrossim els alls laminats, hi afegim el pebre vermell, ho remenem amb una cullera de fusta i ho retirem del foc. S'ha de treure molt ràpid perquè el pebre vermell no es cremi.
Aboquem aquesta salsa per sobre dels trossos de bacallà. Posem la "llauna" uns minuts al forn preescalfat fins al punt de portar a taula.
Es pot acompanyar amb mongetes seques, cigrons, patates a làmines que podem fregir uns 15 minuts i posar-les a la "llauna" sota el bacallà i que s'acabin de fer (és el cas d'aquesta recepta).

30min


Recepta de cuina de Bacallà a la "llauna" amb llit de patates

Bacallà a la "llauna" amb llit de patates.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3297 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: