Espatlles de cabrit al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 espatlles de cabrit
- 3 patates
- 1 manat de ceba tendra
- 4 alls
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- 2 branquetes de farigola
- Aigua
- Mitja copeta de vinagre de xerès
2 racions
Elaboració
Fem uns talls a les espatlles perquè es coguin millor i les salpebrem.
Pelem les patates, les rentem i les tallem a rodanxes una mica gruixudes. Tallem la ceba tendra en juliana i laminem els alls.
En una safata de forn untada amb oli, hi escampem les patates, damunt la ceba, els alls i la branqueta de farigola. Hi tirem un polsim de sal i pebre negre, hi posem a sobre les espatlles.
Pre-escalfem el forn, hi posem la safata al forn a 180º uns 30 minuts.
Passat aquest temps, girem les espatlles, hi afegim una copeta d’aigua, mitja copeta de vinagre de xerès i deixem que es cogui durant 30 minuts més.
Tornem a girar les espatlles. Si cal, hi afegim una mica més d’aigua i ho deixem coure 20 minuts més.
Ja es pot servir.
1h 30min


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies