Cassoleta de peus de porc amb múrgoles

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 mitjos peus de porc comprats bullits
  • 150 g de múrgoles de temporada (o altres bolets)
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet madur
  • 1 gotet de cava brut nature
  • 1 got de brou de carn
  • Alls
  • Julivert
  • Ametlles
  • Avellanes
  • Pebre
  • Sal
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

En una cassoleta fem un sofregit amb la ceba, i quan sigui transparent, hi afegim el cava de mica en mica de manera que la ceba es vagi confitant.
Quan l'alcohol es'hagi evaporat i la ceba sigui ben tova, hi posem el tomàquet ben trinxat i ho deixem coure fins que el sofregit sigui acabat.
Mentre, netegem i fregim els bolets en una paella i els deixem coure fins que siguin rossos.
Posem a la cassoleta del sofregit, els peus i els bolets. Hi afegim el brou.
Ho salpebrem i deixem coure uns 10 minuts de manera que es vagin barrejant els sabors.
Hi posem la picada, feta amb els alls, ametlles, avellanes i julivert.
Deixem que faci xup-xup a foc lent, uns 10 minuts més, vigilant que no s'enganxi i llestos.

45min


Recepta de cuina de Cassoleta de peus de porc amb múrgoles

Cassoleta de peus de porc amb múrgoles.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

220 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!