Bunyols de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 Poma Golden.
  • 1 Ou.
  • 1 Iogurt natural.
  • 1 Cullerada de postres de llevat.
  • Sucre.
  • Sal.
  • Oli de girasol.
  • 125 gr de farina.
  • Canyella en pols.

4 racions

Elaboració

En un bol, es barreja primer l'ou sencer amb una cullerada de sucre i un polsim de sal.
A continuació hi afegim el iogurt i la farina i la culleradeta de llevat, per aquest ordre. Ho barregeu bé. Tot seguit es pela la poma i es ratlla dins del bol. Es torna a barrejar bé.
A continuació en un plat, posem sucre i hi integrem una mica de canyella en pols.
En una paella hi posem oli abundant, i quan estigui ben calent, hi anem posant cullerades del preparat, tombant el bunyols a mesura que es van coent (no convé posar-n'hi masses alhora).
Un cop estan daurats de cada costat els posem en una safata amb paper absorbent.
Abans de que es refredin, els passem per la barreja de sucre amb canyella.
Surten amb els ingredients indicats uns 20 bunyols.

30min

Notes

El iogurt, pot ser de gustos també (canyella, grec, etc). Un bon acompanyament, vi dolç moscatell o ratafia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5745 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: