Tomàquets xerry caramelitzats

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tomàquets xerry
  • 50gr sucre
  • La pell de mitja llimona
  • Una culleradeta de mel
  • Una mica d'aigua
  • Herbes aromàtiques
  • Oli de girasol.

5 racions

Elaboració

Escaldarem els tomàquets durant 10 segons i els passarem de seguida a una olla amb aigua ben freda i glaçons.
Seguidament els pelarem i reservarem. En una paella hi posarem el sucre, la ratlladura de la llimona i la mel. He de comentar que la recepta original no hi posava aigua però com que la textura que quedava no m'agradava massa n'hi vaig posar una mica. Quan el sucre s'ha dissolt i la resta d'ingredients estan ben barrejats i es comença a fer el caramel hi afegim els tomàquets. En la font o safata que utilitzarem per servir-los hi posarem un rajolí d'oli de girasol, després els tomàquets i finalment les herbes que haguem escollit i ja tenim una manera diferent de menjar tomàquet.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2693 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: