Pasta amb curri i bacó

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Restes de pasta (macarrons, espirals, etz)
  • Alfàbrega
  • Crema de llet
  • Colorant alimentari
  • Sal
  • Curry
  • Mantega
  • Bacó

2 racions

Elaboració

No he posat mesures en els ingredients ja que donen molt de joc, o sigui que poseu-los al vostre gust.
Posem una olla al foc amb aigua i un raig d'oli i una culleradeta de colorant, ja que volia donar-li un toc de color i que la pasta de quedés blanca. Quan bulli afegim un grapat de sal i la pasta que volguem fer.
En una cassola posem a desfer una mica de mantega i saltegem el bacó, un cop s'hagi enrossit afegim la crema de llet i un polsim de sal, una mica de curri i deixem reduir una mica. Un cop tinguem la pasta cuita la colem i hi posem una nou de mantega, mentres acaba de deixar a nar l'aigua. Seguidament posarem la pasta escorreguda a la cassola on tenim el bacó, la crema de llet i el curry i ho barregem bé. Al final hi afegim alfàbrega, ja sigui fresca o seca i ja tenim una altra manera de menjar pasta.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1302 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: