Magdalenes de tomàquet i alfàbrega

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 ous
  • 150 gr farina
  • 10 gr llevat royal
  • 100 gr mantega a temp. ambient
  • Tomàquet sencer en conserva, (al vostre gust, jo n'he posat 3 de sencers)
  • Alfàbrega
  • Sal
  • Una culleradeta de sucre

8 racions

Elaboració

En un bol posem dues clares amb un pèssic de sal i les muntem quasi a punt de neu, les reservem. En un altre bol hi posem la mantega i el tomàquet tallat a trossos i ho triturem perquè no ens quedin grumolls, afegim un a un els rovells que ens han quedat desprès de muntar les clares i afegim el tercer, ho batem bé, hi afegim sal fins que ho trobem al nostre gust i la culleradeta de sucre. Seguidament afegirem la farina i el llevat tamissats i l'alfàbrega a trossets ben petits. Ho seguim batent fins que ens quedi una crema homogènia, tot seguit afegirem les clares muntades amb molt de compte i ho barrejarem tot amb una espatula amb molt de compte perquè no baixin.
Si fem servir motlles de paper, com els que jo he fet servir, recomano que hi poseu unes gotetes d'oli perquè no s'enganxin i si feu servir els de silicona, no cal. Repartim la massa entre els motlles escollits i ho posem al forn ja calent 15 minuts a 200º

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Nani Nolla diu:
Aquesta recepta la faré per un aperitiu que estic preparant. A veure...
Meri Cuinetes diu:
Doncs ja veuràs que bones!!!!!!!!!!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: