Panets casolans amb xocolata

Ingredients

  • 150 gr de llet (sencera)
  • 50 gr de sucre
  • 50 gr de mantega en pomada
  • 3 rovells + 1 ou per pintar
  • 12 g de llevat royal
  • 350 gr de farina de força
  • 1 mica de sal
  • Perletes de xocolata

6 racions

Elaboració

En un bol posem tots els ingredients menys les perletes de xocolata i l'ou que serà per pintar, ho barregem bé fins que no ens quedin grumolls, si veieu que la massa s'enganxa massa, com a mi m'ha passat, hi afegiu una mica més de farina. Un cop tot barrejat hi afegim les perletes de xocolata i ho barregem suament. Seguidament fem boletes, d'uns 60 ó 70 gr procurant que les perletes quedin a dins i les posem en una safata pel forn, deixem una mica d'espai entre elles ja que llevaran, hi posem per sobre unes perletes per decorar ho tapem amb un drap i esperem uns 30 minuts, mentrestant posem a escalfar el forn a 180 º. Un cop passat aquest temps posem els panets al forn i ho deixem entre 30 i 35 minuts, o anem punxant fins que l'escuradents surti sec i la coberta dels panets estigui dauradeta. Si ho proveu ja m'explicareu!!!!!

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1114 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Dolça diu:
Són una mica abrioixats, veritat? Ufff!!! quina gana m'han fet venir!
Meri Cuinetes diu:
Si, a més si els menges quan encara estan calentons estan d'allò més bons!
Josep Murlà Janó diu:
I les perles de fora no queden foses?
Meri Cuinetes diu:
En un primer moment si, però després tornen a agafar consistència
Laura Gómez Canal diu:
Hola! Et volia preguntar si, en comptes de perles de xocolata, li poses xocolata a trossets anirà igual de bé? els volia fer demà i no tinc temps d'anar-ne a comprar..


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!