Suquet de serrans

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo serrans-Mig quilo de patates (opcional i poques)-Una tomata fet purè-Quatre grans d'all picats petits-Oli d'oliva-Sal-

4 racions

Utensilis

Un cassó i una cassola per fer suquet.

Elaboració

Hem de tenir els serrans nets I escatats sense treure el cap. Posem una cassola al foc amb oli a calentar. Mentrestant piquem els alls ben petits I la tomata feta purè. Un cop l'oli sigui calent, hi posem els alls i la tomata i un polsim de sal. Ho fem sofregir be. Un cop ben sofregit hi afegim els serrans i les patates si es que ni volem posar. Cobrim amb una mica d'aigua i deixem que es faci el suquet.

30min

Notes

El dia que en faci un posaré una foto del suquet.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4388 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

pili villalbí diu:
Voldría saber que son els serrans.
Jordi Bosch Negre diu:
Hola pili. Mira, els serrans son uns peixos de roca , que no solen agradar a tothom per que es bastant espinós, però molt bo per fer en suquet, com tot el peix de roca en general. Es molt bo però espinós.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: