Suquet de serrans

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo serrans-Mig quilo de patates (opcional i poques)-Una tomata fet purè-Quatre grans d'all picats petits-Oli d'oliva-Sal-

4 racions

Utensilis

Un cassó i una cassola per fer suquet.

Elaboració

Hem de tenir els serrans nets I escatats sense treure el cap. Posem una cassola al foc amb oli a calentar. Mentrestant piquem els alls ben petits I la tomata feta purè. Un cop l'oli sigui calent, hi posem els alls i la tomata i un polsim de sal. Ho fem sofregir be. Un cop ben sofregit hi afegim els serrans i les patates si es que ni volem posar. Cobrim amb una mica d'aigua i deixem que es faci el suquet.

30min

Notes

El dia que en faci un posaré una foto del suquet.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

pili villalbí diu:
Voldría saber que son els serrans.
Jordi Bosch Negre diu:
Hola pili. Mira, els serrans son uns peixos de roca , que no solen agradar a tothom per que es bastant espinós, però molt bo per fer en suquet, com tot el peix de roca en general. Es molt bo però espinós.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!