Suquet de serrans
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- Un quilo serrans-Mig quilo de patates (opcional i poques)-Una tomata fet purè-Quatre grans d'all picats petits-Oli d'oliva-Sal-
4 racions
Utensilis
Un cassó i una cassola per fer suquet.
Elaboració
Hem de tenir els serrans nets I escatats sense treure el cap. Posem una cassola al foc amb oli a calentar. Mentrestant piquem els alls ben petits I la tomata feta purè. Un cop l'oli sigui calent, hi posem els alls i la tomata i un polsim de sal. Ho fem sofregir be. Un cop ben sofregit hi afegim els serrans i les patates si es que ni volem posar. Cobrim amb una mica d'aigua i deixem que es faci el suquet.
30min
Notes
El dia que en faci un posaré una foto del suquet.
Etiquetes:
Alt Empordà Peix Suquets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4178 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.