Mouse de llimona i llet condensada

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Un pot petit de llet condensada.
  • El suc de tres llimones.
  • La raspadura de mitja llimona.
  • Un pot de crema de llet.
  • Fulles de menta i nous peladees.

6 racions

Utensilis

Copes de gelat, no massa grosses.

Elaboració

Posarem la llet condensada, la raspadura de la llimona i el suc de les llimones en un bol, i ho barrejarem.
Muntarem la nata amb la batidora (poc a poc).
Ho afegirem a la mescla que tenim, i ho posarem al congelador.
Quan faltin unes dues hores per menjar-s'ho, ho treurem, i esperarem que perdi consistència.
Ho posarem aleshores en copes de servir, i en el moment de servrr-ho ho decorarem amb les nous i les fulletes de menta.
És boníssim.

30min

Notes

Cal tenir en compte que són unes postres que atipen molt, per la qual cosa és millor no omplir massa les copes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6768 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: