Flam de calçots

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 10 calçots
  • 4 ous
  • 100 ml nata líquida
  • Una culleradeta de sal
  • Pebre
  • Una mica de nou moscada
  • Salsa per calçots

6 racions

Elaboració

Per començar courem els caçots al microones, seguint les indicacions del vostre microones, amb el meu, he trigat uns 5 minuts aproximadament. Un cop cuits els tallarem a trossets i els posarem en un bol. Hi posarem els ous, la nata líquida, la sal, el pebre i la nou moscada. Ho batrem bé, jo he fet servir la batedora normal. Un cop obtinguem com una mena de puré, el posarem a les flameres que prèviament haurem pinzellat amb mantega fosa. Courem els flams al bany maria al forn durant uns 35-40 minuts a 180º, o fins que al punxar-los surt sèc.
Quan siguin cuits els deixarem refredar una mica i desmotllarem, els servirem encara calents acompanyats per la salsa de caçots.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Ganxeta diu:
Una manera original i molt més neta de menjar calçots, serà qüestió de provar-ho.
Lourdes Xargayo diu:
!!!Guardada per fer-la !!!! salutacions
Dolça diu:
Una manera "diferent" de fer la calçotada. La provarem!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: