Macarrons amb tonyina

Ingredients

  • 350 gr. de macarrons
  • 150 gr. de tonyina en llauna
  • 4 cullerades d'oli
  • 80 gr. de ceba
  • 1 dent d'all
  • 400 gr. de tomàquet fregit
  • 1 pessic d'herbes aromàtiques
  • 30 gr. de mantega
  • 1/2 got de vi blanc
  • 50 gr. de formatge ratllat
  • Sal

5 racions

Elaboració

Coure els macarrons en aigua molt abundant amb sal, escórrer i refrescar.
En una cassola escalfar l'oli i sofregir la ceba i l'all ben picats (uns 5 minuts).
Incorporar el tomàquet fregit, el vi, la sal i les herbes aromàtiques. Coure durant uns 7 minuts.
Afegir els macarrons, la mantega, el formatge ratllat i la tonyina (escorreguda i esmicolada). Barrejar tot junt i servir.

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!