Amanida de pasta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de pasta de colors (espirals).
  • Un pot de pinya en almívar a trossets.
  • Una terrina de formatge fresc.
  • Civrolet.
  • Un pot de moresc.
  • Uns taquets de pernil salat.
  • Oli verge d'oliva i sal.
  • Nous picades.
  • Olives farcides d'ametlla.

6 racions

Utensilis

Una olla i un bol de servir gran.

Elaboració

Bullirem la pasta uns set minuts amb aigua abundant, sal i un raget d'oli.
La passarem pel colador, i la posarem en un bol de vidre de servir.
Picarem les nous, farem a dauets el formatge, i ho afegirem a la pasta juntament amb els altres ingredients.
Hi tirarem també per sobre, finalment, el civrolet picat petit.
Ho deixarem a la nevera fins el moment de servir-ho.

30min

Notes

És un plat excel.lent per a servir-lo a l'estiu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2271 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: