Amanida de bar

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de margallons "palmitos"
  • 200 g de palets de mar Krisia
  • 150 g de pernil dolç
  • 150 g de maionesa
  • 250 g d'enciam

5 racions

Elaboració

Comprem dos talls de pernil dolç una mica gruixuts i el tallem a tiretes.
Tallem longitudinalment els margallons i després els fem a tiretes.
Fem el mateix amb els palets de mar.
Tallem l'enciam en juliana.
Barregem bé tots els ingredients i després li afegim la maionesa al nostre gust.
La fiquem a la nevera i ja la tindrem llesta per menjar.

20min

Notes

Aquesta amanida l'he batejat d'aquesta manera perquè és com la que et serveixen als bars. Queda molt apetitosa.
És millor menjar-se-la el mateix dia que es prepara, perqué si no, pot quedar una mica aigualida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: