Préssecs amb crema de mató

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot gran de préssec en almivar
  • 200 g de mató
  • 100 g de nata líquida
  • Dues culleradetes de sucre

5 racions

Elaboració

Comencem a muntar la nata i quan estigui mig muntada li afegim dues cullerades de sucre i continuem batent.
Barregem el mató amb la nata ensucrada fins que quedi una barreja homogènia.
Omplim una màniga pastissera amb la crema de mató.
Posem els mitjos préssecs amb la part buida a sobre.
Omplim els préssecs amb la crema de mató, els fiquem a la nevera i ja ens els podem menjar.
És un postre molt fi i passa molt bé.

15min

Notes

Es poden decorar posant per sobre virutes de xocolata o trossets de torró de Xixona esmicolat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1833 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: