Entrepà de pernil dolç i ceba

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una barreta de pa-Dues llesques de pernil dolç-Una ceba petita-Oli d'oliva-Una tomata de sucar pa-

1 racions

Utensilis

Un ganivet de tallar pa i un ganivet .

Elaboració

Obrim la barreta de pa , la suquem amb la tomata, seguidament i tirem un raig d'oli d'oliva . Després i posem al damunt del pa , el pernil dolç. Ara agafem la ceba i la pelem , la posem enrotllada amb un drap de cuina i l'esclafem amb el puny amb força, ens quedarà esmicolada i perdrà la fortor . La posem sobre del pernil dolç i tanquem l'entrepà.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: