Truita d´alls tendres i ceba tendre
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2ous-1manat d'alls tendres-1ceba tendre-oli-sal-
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Una paella , un bol , una cullera de fusta i una esumadora.
Elaboració
							Pelem i trossegem patit la ceba tendre i els alls tendres. Posem una paella al foc amb una mica d'oli. Mentre s'escalfa , agafem un bol i batem els ous. Tirem a la paella la ceba i els alls , i saltem una mica sense que es faci massa. Després amb una escumadora ho passem al bol dels ous batuts, i barregem una mica. Tirem el preparat a la paella i procedim a fer una truita
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Truites
 
						Etiquetes: 
						Truites  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7043 visites.
 7043 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Truita
 Truita Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Ous i làctics
 Ous i làctics
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram