Crestes de carn
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Crestes
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2 paquets d'oblees (32 unitats)
- 200 gr. de carn picada de vedella
- 200 gr. de carn picada de porc
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ceba
- 1 dl.(mig got) de vi negre
- 2 dl.(un got) de brou
- 1 cullerada rasa de Maizena
- 1 ou
- Pebre
- Sal
Elaboració
							Pelar la ceba, picar ben fina i sofregir en una paella amb l'oli calent durant 4-5 minuts. Afegir els dos tipus de carn i daurar uns 5 minuts tot remenant.
Salpebrar i barrejar bé. Diluir la Maizena en el vi i afegir a la paella juntament amb el brou. Remenar uns instants i reduir fins obtenir la textura ideal per al farcit de les crestes. Deixar refredar la preparació.
Estendre les oblees, farcir amb la preparació, humitejar les vores i tancar-les sobre sí mateixes, pressionant les vores amb ajuda d'una forquilla.
Distribuir les crestes sobre una safata de forn i pintar-les amb l'ou batut. Coure al forn pre-escalfat a 180ºC, uns 12-15 minuts fins que estiguin daurades.
														
 1h 30min
 1h 30min 
Notes
Aquest mateix farcit pot servir per a una empanada gran. Per a això, comprar 2 masses de pizza fresca i omplir amb la mateixa preparació.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4462 visites.
 4462 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)



 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carpaccio
 Carpaccio 
  Carns
 Carns 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram