Romesco de peix

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Romesco [Veure recepta]
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Conyac
  • Dotze musclos de roca
  • 500 grams de cloïsses
  • 300 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • Quatre talls de Congre fresc de 200 grams cadascun (aproximadament)

4 racions

Elaboració

Agafem els musclos i les cloïsses, les obrim en un cassó amb un dit d'aigua i quan són oberts, colem el suc i ho reservem tot guardant els suc en un bol de vidre.
En una cassola marinera, posem un got de conyac i el flamegem. Seguidament, afegim tres cullerots de romesco i quatre cullerots fumet de peix. Quan comença a bullir, afegim: els musclos, les cloïsses i els talls de congre, salpebrats, però en cru. Quan veiem que el peix és mig cuit, afegim les mongetes, corregim de sal, deixem coure uns deu minuts més, i ja ho podrem servir amb la mateixa cassola.

30min

Notes

Aquesta recepta, la podem fer amb els seguents peixos : RAP, MUSSOLA,RAJADA, etc...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: